MÅNDAG 28 SEPT KL. 19:00 Webbinarium: Folkbildning för en medmänsklig migrationspolitik

De närmaste månaderna blir oerhört viktiga för migrationspolitiken och amnestifrågan, och vi vill bidra till att lyfta frågan för en medmänsklig migrationspolitik genom att bjuda in till detta webbinarium där vi får en uppdatering av det politiska läget samt om kampanjen ”Håll ihop Sverige – Flyktingamnesti för de ensamkommande” ( www.flyktingamnesti.se ) .
Vad kan vi göra på våra skolor och organisationer? Hur bidrar vi till kampen för en mer medmänsklig asylpolitik, och löser situationen för de tusentals som kom 2015 och åren därefter?
Kl 19:05 Alexandra Segerstedt, migrationsrådgivare på Röda Korset
Kl 19:50 Ellie Cijvat, aktiv i kampanjen ”Håll ihop Sverige”
Vi ser gärna att flera personer från era skolor eller organisationer deltar i mötet. Tanken är att ha ett flertal webbinarier under hösten, om migrationspolitiken kopplat till rasismen i samhället, och till klimatfrågan. Om du vill hjälpa oss planera och organisera hör gärna av dig!
För frågor och anmälan mejla till Karin Lundberg, karin.lundbergh@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *