Webbinarium: Hur kan vi öka mångfalden på folkhögskolornas estetiska kurser?

Tillsammans med gräsrotsinitiativet för ökad mångfald på folkhögskolans estetiska kurser bjuder föreningen Offensiv folkbildning in till ett webbinarium måndag 24 april kl13.00-15.00!

Vi riktar oss till alla intresserade som är verksamma i folkhögskolan.
Allas möjlighet till delaktighet i kulturlivet är en grundbult i demokratin. Samtidigt har folkhögskolans estetiska kurser utmaningar. Vi når generellt få personer med bakgrund utanför Norden eller från arbetarklassen. På webbinariet delar några engagerade folkhögskollärare från gräsrotsinitiativet med sig av idéer om hur man kan arbeta för ökad mångfald på sina estetiska kurser. Därefter blir det möjlighet att samtala med varandra i smågrupper.
Anmäl dig via mail till info@offensivfolkbildning.se
Webbinariet sker via Zoom.
Gräsrotsinitativet för ökad mångfald på estetisk kurs är ett nätverk med engagerade folkhögskollärare. Det hålls samman av en arbetsgrupp som just nu består av Freke Räihä (Österlens folkhögskola), Pedram Nasouri (Sundbybergs folkhögskola) Alva Uddenberg (Sundbybergs folkhögskola) och Katja Timgren (Kvinnofolkhögskolan).

Mer info och senaste uppdateringar finns i FB-eventet!

Anmäl dig via mail till info@offensivfolkbildning.se
Webbinariet sker via Zoom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *